לפנקייק PRO UP

מרכיבים:
4 כפות פרו אפ וניל או נייטרלי (85 גרם, כל המנה)
1 ביצה
100 מ”ל מים (חצי כוס)
2 כפות קמח תופח
אופן ההכנה:
לחמם מראש מחבת על אש קטנה. כשהבלילה מוכנה והמחבת חמה, לשמן מעט את המחבת, לצקת את הבלילה לגודל הפנקייק הרצוי, לכסות את המחבת ולהמתין עד שהפנקייק מוכן להיפוך (בד”כ כשהחלק העליון מעט מתייבש).
לכמות זו יצאו לנו 3 פנקייקים בינוניים.
גלילה לראש העמוד

לקוחות יקרים,

עיזרו לנו להשתפר עבורכם!

אנו פונים אליכם כדי לדעת מה אתם חושבים שעלינו לעשות כדי לשפר את השירותים שלנו