לפנקייק PRO UP

מרכיבים:
4 כפות פרו אפ וניל או נייטרלי (85 גרם, כל המנה)
1 ביצה
100 מ”ל מים (חצי כוס)
2 כפות קמח תופח
אופן ההכנה:
לחמם מראש מחבת על אש קטנה. כשהבלילה מוכנה והמחבת חמה, לשמן מעט את המחבת, לצקת את הבלילה לגודל הפנקייק הרצוי, לכסות את המחבת ולהמתין עד שהפנקייק מוכן להיפוך (בד”כ כשהחלק העליון מעט מתייבש).
לכמות זו יצאו לנו 3 פנקייקים בינוניים.
גלילה לראש העמוד

לקוחות יקרים,

לקוחות יקרים בעקבות המצב הביטחוני יש עיכובים בהפצות. אנו וחברות ההפצה עושים כמיטב יכולתנו לספק את הזמנותיכם.
שולחים חיזוק לכלל לקוחותינו ובשורות טובות, צוות הדסה