הדסה ג’וס – Hadassa Juice – האתר הרשמי

93.00127.00

משלוח בהנחה בהזמנת 4 אריזות ומעלה
למעט יישובים חריגים. אם כתובת המשלוח
מעבר לקו הירוק או ביישובים מרוחקים
יש לתאם משלוח טלפונית
זמן אספקה: 5 ימי עסקים

בחרו טעם:

ניתן להשיג גם בקופ”ח:

אבקה להכנת מיץ מועשר בקלוריות וחלבון על בסיס מים. מתאים במקרים בהם נדרשת העשרה של קלוריות וחלבון בשתיה.

רכיבי תזונה עיקריים בהדסה ג’וס:
חלבון ביצה
 – מכיל את כל חומצות האמינו שהגוף צריך ובינהן את חומצות האמינו החיוניות שהגוף אינו יכול לסנתז באופן עצמאי. בנוסף, היחס בין חומצות האמינו בחלבון ביצה מאפשר ספיגה מירבית וניצול מירבי לבניית חלבונים בגוף. חלבון ביצה בעל ערך ביולוגי 100. 1

שמן קנולה – מכיל כמות גדולה יחסית של שומן חד בלתי רווי (אומגה 3) אשר מסייע בהפחתת רמת הכולסטרול וטריגליצרידים בדם, ומקטין חימצון של כולסטרול LDL.י 2,3

סיבים תזונתיים מסיסים – סיבים אלו מזרזים את תהליך התרוקנות המעיים ותורמים לשגשוג הפלורה הטבעית במעי הגס. בנוסף, קושרים אליהם כולסטרול LDL בדם וכן גלוקוז עודף אצל סוכרתיים. 4,5

פרוקטוז – מונוסכריד בעל אינדקס גליקמי של 19 בממוצע. לכן, רמת הסוכר בדם עולה באופן מתון יותר כאשר המזונות מכילים פרוקטוז בהשוואה למזונות המכילים סוכרוז או גלוקוז. 6,7

תכונות ויתרונות הדסה ג’וס:
• מנה של 3 כפות מדידה של אבקת הדסה ג’וס מספקת 244 קק”ל וכ-8.1 גר’ חלבון.
• בטעמים תפוז ותות-בננה.
• הכנת המוצר היא על בסיס מים בלבד.
• ללא לקטוז.
• משווק באריזות של 1 ק”ג
• בכשרות בד”צ
• פרווה

אופן ההכנה:
יש להוסיף כוס מים (200 מ”ל) ל-3 כפות מדידה של הדסה ג’וס ולערבב באמצעות בלנדר. להגיש קר.

איזכורים: 
1) L.K. Mahan, S Escott-stump 2004. 11th ed. Krause’s Food, Nutrition and Diet therapy. Nutrition basics. p 62-68. Elsevier (USA
2) L.K. Mahan, S Escott-stump 2004. 11th ed. Krause’s Food, Nutrition and Diet therapy. Appendix 46. p 1245. Elsevier (USA)
3) Hu FB et al. Types of dietary fat and risk of coronary heart disease: a critical review. J Am Coll Nutr. 2001; vol. 20; No. 1: 5-19
4) American Dietetic Association. Position of American Dietetic Association: Health implications of dietary fiber. J Am Diet Assoc 2002; 102:993-1000
5) S. Kolida, K. Tuohy and G. R Gibson. Prebiotic Effects of inulin and oligofructose. Brit J of Nutri 2002; 87 (2): s193-s197
6) L.K. Mahan, S Escott-stump 2004. 11th ed. Krause’s Food, Nutrition and Diet therapy. Nutrition Basics; Appendix 54. p 1271 Elsevier (USA).
7) Commision regulation (EU) No 5536/2013, 11 june 2013, Amending regulation (EU) No 432/2012 establishing a list of permitted health claims made on foods other than those referring to the regulation of disease risk and to children’s development and health; Official Journal of the European Union.

טבלת ערכים תזונתיים בהדסה ג’וס בטעם תפוז:

ערכים תזונתיים 100 גר’ 56 גר’ (כ-3 כפות מדידה)
אנרגיה (קלוריות) 436 244
חלבונים (גר’) 14.5 8.1
סך פחמימות (גר’) 58.6 32.8
מתוכם סוכרים (גר’) 29.0
סך שומנים (גר’) 15.4 8.6
ח. שומן רוויות (גר’) 1.0
סיבים (גר’) 2.4
כולסטרול (מ”ג) 0
זרחן (מ”ג) 14
אשלגן (מ”ג) 179
נתרן (מ”ג) 206

רכיבים (טעם תפוז): מלטודקסטרין, פרוקטוז, חלבון ביצה, שמן קנולה מזוכך, סיבים תזונתיים, חומצת מאכל (חומצת לימון), סידן פוספט, מתחלב (לציטין קנולה), חומרי טעם ריח וצבע.

אלרגנים: מכיל ביצים. עלול להכיל: חלב, סויה, גלוטן (חיטה), שומשום.

מוצרים נוספים:

גלילה לראש העמוד

לקוחות יקרים,

לקוחות יקרים בעקבות המצב הביטחוני יש עיכובים בהפצות. אנו וחברות ההפצה עושים כמיטב יכולתנו לספק את הזמנותיכם.
שולחים חיזוק לכלל לקוחותינו ובשורות טובות, צוות הדסה