הדסה ג'וס 1 ק"ג - Hadassa Juice

125.00

משלוח חינם בהזמנת 4 אריזות ומעלה

בחרו טעם:

נקה

מידע נוסף

אבקה להכנת מיץ מועשר בקלוריות וחלבון על בסיס מים. מתאים במקרים בהם נדרשת העשרה של קלוריות וחלבון בשתיה.

רכיבי תזונה עיקריים בהדסה ג'וס:
חלבון ביצה
 – מכיל את כל חומצות האמינו שהגוף צריך ובינהן את חומצות האמינו החיוניות שהגוף אינו יכול לסנתז באופן עצמאי. בנוסף, היחס בין חומצות האמינו בחלבון ביצה מאפשר ספיגה מירבית וניצול מירבי לבניית חלבונים בגוף. חלבון ביצה בעל ערך ביולוגי 100. 1

שמן קנולה – מכיל כמות גדולה יחסית של שומן חד בלתי רווי (אומגה 3) אשר מסייע בהפחתת רמת הכולסטרול וטריגליצרידים בדם, ומקטין חימצון של כולסטרול LDL.ן 2,3

סיבים תזונתיים מסיסים – סיבים אלו מזרזים את תהליך התרוקנות המעיים ותורמים לשגשוג הפלורה הטבעית במעי הגס. בנוסף, קושרים אליהם כולסטרול LDL בדם וכן גלוקוז עודף אצל סוכרתיים. 4,5

פרוקטוז – מונוסכריד בעל אינדקס גליקמי של 19 בממוצע. לכן, רמת הסוכר בדם עולה באופן מתון יותר כאשר המזונות מכילים פרוקטוז בהשוואה למזונות המכילים סוכרוז או גלוקוז. 6,7

תכונות ויתרונות הדסה ג'וס:
• מנה של 3 כפות מדידה של אבקת הדסה ג'וס מספקת 271 קק"ל וכ-8 גר' חלבון.
• בטעמים תפוז. ותות-בננה.
• הכנת המוצר היא על בסיס מים בלבד.
• ללא לקטוז.
• משווק באריזות של 1 ק"ג
• בכשרות בד"צ
• פרווה

אופן ההכנה:
יש להוסיף כוס מים (200 מ"ל) ל-3 כפות מדידה של הדסה ג'וס ולערבב באמצעות בלנדר. להגיש קר.

איזכורים: 
1) L.K. Mahan, S Escott-stump 2004. 11th ed. Krause's Food, Nutrition and Diet therapy. Nutrition basics. p 62-68. Elsevier (USA
2) L.K. Mahan, S Escott-stump 2004. 11th ed. Krause's Food, Nutrition and Diet therapy. Appendix 46. p 1245. Elsevier (USA)
3) Hu FB et al. Types of dietary fat and risk of coronary heart disease: a critical review. J Am Coll Nutr. 2001; vol. 20; No. 1: 5-19
4) American Dietetic Association. Position of American Dietetic Association: Health implications of dietary fiber. J Am Diet Assoc 2002; 102:993-1000
5) S. Kolida, K. Tuohy and G. R Gibson. Prebiotic Effects of inulin and oligofructose. Brit J of Nutri 2002; 87 (2): s193-s197
6) L.K. Mahan, S Escott-stump 2004. 11th ed. Krause's Food, Nutrition and Diet therapy. Nutrition Basics; Appendix 54. p 1271 Elsevier (USA).
7) Commision regulation (EU) No 5536/2013, 11 june 2013, Amending regulation (EU) No 432/2012 establishing a list of permitted health claims made on foods other than those referring to the regulation of disease risk and to children's development and health; Official Journal of the European Union.

 טבלת ערכים תזונתיים בהדסה ג'וס:

ערכים תזונתיים 100 גר' מנה – 3 כפות מדידה 1 כף מדידה
אנרגיה (קק"ל) 469 271 90
חלבון (גר') 14.0 8.1 2.7
פחמימות (גר') 56.8 32.9 11
שומן (גר') 19.7 11.4 3.8
מתוכו רווי (גר') 1.5
סיבים (גר') 2.3
כולסטרול (מ"ג) 0
זרחן (מ"ג) 27
אשלגן (מ"ג) 181
נתרן (מ"ג) 199

רכיבים: מלטודקסטרין, פרוקטוז, שמן קנולה מזוכך, חלבון ביצה, סיבים תזונתיים, חומרי טעם ריח וצבע.

מוצרים נוספים:

גלילה לראש העמוד