הדסה ג'וס 1 ק"ג - Hadassa Juice

125.00

משלוח חינם בהזמנת 4 אריזות ומעלה

בחרו טעם:

מידע נוסף

טעם

תפוז

אבקה להכנת מיץ מועשר בקלוריות וחלבון על בסיס מים. מתאים במקרים בהם נדרשת העשרה של קלוריות וחלבון בשתיה.

רכיבי תזונה עיקריים בהדסה ג'וס:
חלבון ביצה
 – מכיל את כל חומצות האמינו שהגוף צריך ובינהן את חומצות האמינו החיוניות שהגוף אינו יכול לסנתז באופן עצמאי. בנוסף, היחס בין חומצות האמינו בחלבון ביצה מאפשר ספיגה מירבית וניצול מירבי לבניית חלבונים בגוף. חלבון ביצה בעל ערך ביולוגי 100. 1

שמן קנולה – מכיל כמות גדולה יחסית של שומן חד בלתי רווי (אומגה 3) אשר מסייע בהפחתת רמת הכולסטרול וטריגליצרידים בדם, ומקטין חימצון של כולסטרול LDL.ן 2,3

סיבים תזונתיים מסיסים – סיבים אלו מזרזים את תהליך התרוקנות המעיים ותורמים לשגשוג הפלורה הטבעית במעי הגס. בנוסף, קושרים אליהם כולסטרול LDL בדם וכן גלוקוז עודף אצל סוכרתיים. 4,5

פרוקטוז – מונוסכריד בעל אינדקס גליקמי של 19 בממוצע. לכן, רמת הסוכר בדם עולה באופן מתון יותר כאשר המזונות מכילים פרוקטוז בהשוואה למזונות המכילים סוכרוז או גלוקוז. 6,7

תכונות ויתרונות הדסה ג'וס:
• מנה של 3 כפות מדידה של אבקת הדסה ג'וס מספקת 250 קק"ל וכ-8 גר' חלבון.
• בטעם תפוז.
• הכנת המוצר היא על בסיס מים בלבד.
• ללא לקטוז.
• משווק באריזות של 1 ק"ג
• בכשרות בד"צ
• פרווה

אופן ההכנה:
יש להוסיף כוס מים (200 מ"ל) ל-3 כפות מדידה של הדסה ג'וס ולערבב באמצעות בלנדר. להגיש קר.

איזכורים: 
1) L.K. Mahan, S Escott-stump 2004. 11th ed. Krause's Food, Nutrition and Diet therapy. Nutrition basics. p 62-68. Elsevier (USA
2) L.K. Mahan, S Escott-stump 2004. 11th ed. Krause's Food, Nutrition and Diet therapy. Appendix 46. p 1245. Elsevier (USA)
3) Hu FB et al. Types of dietary fat and risk of coronary heart disease: a critical review. J Am Coll Nutr. 2001; vol. 20; No. 1: 5-19
4) American Dietetic Association. Position of American Dietetic Association: Health implications of dietary fiber. J Am Diet Assoc 2002; 102:993-1000
5) S. Kolida, K. Tuohy and G. R Gibson. Prebiotic Effects of inulin and oligofructose. Brit J of Nutri 2002; 87 (2): s193-s197
6) L.K. Mahan, S Escott-stump 2004. 11th ed. Krause's Food, Nutrition and Diet therapy. Nutrition Basics; Appendix 54. p 1271 Elsevier (USA).
7) Commision regulation (EU) No 5536/2013, 11 june 2013, Amending regulation (EU) No 432/2012 establishing a list of permitted health claims made on foods other than those referring to the regulation of disease risk and to children's development and health; Official Journal of the European Union.

 טבלת ערכים תזונתיים בהדסה ג'וס:

ערכים תזונתיים 100 גר' מנה – 3 כפות מדידה 1 כף מדידה
אנרגיה (קק"ל) 424 253 84
חלבון (גר') 13.5 8.0 2.7
פחמימות (גר') 50.1 30.0 10
שומן (גר') 18.4 11.0 3.7
מתוכו רווי (גר') 1.4
סיבים (גר') 2.2
כולסטרול (מ"ג) 0
זרחן (מ"ג) 29
אשלגן (מ"ג) 197
נתרן (מ"ג) 217

רכיבים: מלטודקסטרין, פרוקטוז, שמן קנולה מזוכך, חלבון ביצה, סיבים תזונתיים, חומרי טעם ריח וצבע, לציטין סויה.

מוצרים נוספים:

הדסה ביימל רוקחות וטבע בע"מ

top_bar_phone_icon_white

טלפון

04-8583366

top_bar_phone_icon_white

04-8583366

top_bar_email_icon_white

דוא"ל

info@hadassa.co.il

top_bar_email_icon_white

info@hadassa.co.il

top_bar_location_icon_white

כתובת

רחוב מוצקין 17, ת.ד. 2020, טירת כרמל

top_bar_location_icon_white

רחוב מוצקין 17, ת.ד. 2020, טירת כרמל

top_bar_facebook_icon_white

"Pro Up - טעים לגדול איתו"

לפרטים נוספים חייגו  04-8583366

לפרטים נוספים חייגו:

או מלאו פרטיכם בטופס ונחזור אליכם בהקדם

@ 2019 כל הזכויות שמורות להדסה ביימל רוקחות וטבע

Site built by Smart-web Smart-web.co.il
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן