הדסה לאנצ' 1 ק"ג

119.00

משלוח חינם בהזמנת 4 אריזות ומעלה

בחרו טעם:

מידע נוסף

טעם

ניטרלי

אבקת העשרה המיועדת לעירבוב בתוך מזונות מבושלים הנאכלים בעיקר בארוחת צהריים כגון: מרק, פירה, אורז, ספגטי, קציצות, חביתה וכו'. האבקה בטעם נייטרלי ומשתלבת במזון באופן שכמעט אינו מורגש במרקם או בטעם המזון. מתאים במקרים בהם נדרשת תוספת חלבון וקלוריות.

רכיבי תזונה עיקריים בהדסה לאנצ':
חלבון ביצה – מכיל את כל חומצות האמינו שהגוף צריך ובינהן את חומצות האמינו החיוניות שהגוף אינו יכול לסנתז באופן עצמאי. בנוסף, היחס בין חומצות האמינו בחלבון ביצה מאפשר ספיגה מירבית וניצול מירבי לבניית חלבונים בגוף. חלבון ביצה בעל ערך ביולוגי 100. 1

שמן קנולה – מכיל כמות גדולה יחסית של שומן חד בלתי רווי (אומגה 3) אשר מסייע בהפחתת רמת הכולסטרול וטריגליצרידים בדם, ומקטין חימצון של כולסטרול LDL.ן 2,3

סיבים תזונתיים מסיסים – סיבים אלו מזרזים את תהליך התרוקנות המעיים ותורמים לשגשוג הפלורה הטבעית במעי הגס. בנוסף, קושרים אליהם כולסטרול LDL בדם וכן גלוקוז עודף אצל סוכרתיים. 4,5

תכונות ויתרונות הדסה לאנצ':
• מנה של 4 כפות מדידה של אבקת הדסה לאנצ' מספקת 465 קק"ל וכ-11 גר' חלבון.
• בטעם נייטרלי.
• ללא לקטוז
• מופחת נתרן
• משווק באריזות של 1 ק"ג
• בכשרות בד"צ
• פרווה

אופן ההכנה:
יש לערבב את האבקה היטב בתוך המזון המבושל. כמות האבקה תותאם לגודל המנה המוגשת, לדוגמא: קערית מרק (250 מ"ל): 2-3 כפות מדידה של הדסה לאנצ'. פירה/אורז מבושל (1 כוס): 1-2 כפות מדידה של הדסה לאנצ'. בחלק מהמאכלים ניתן לערבב הדסה לאנצ' גם בשלב הבישול עצמו, למשל בבלילה של חביתה או קציצות לפני הטיגון.

איזכורים: 
1) L.K. Mahan, S Escott-stump 2004. 11th ed. Krause's Food, Nutrition and Diet therapy. Nutrition basics. p 62-68. Elsevier (USA)
2) L.K. Mahan, S Escott-stump 2004. 11th ed. Krause's Food, Nutrition and Diet therapy. Appendix 46. p 1245. Elsevier (USA)
3) Hu FB et al. Types of dietary fat and risk of coronary heart disease: a critical review. J Am Coll Nutr. 2001; vol. 20; No. 1: 5-19
4) American Dietetic Association. Position of American Dietetic Association: Health implications of dietary fiber. J Am Diet Assoc 2002; 102:993-1000
5) S. Kolida, K. Tuohy and G. R Gibson. Prebiotic Effects of inulin and oligofructose. Brit J of Nutri 2002; 87 (2): s193-s197

 טבלת ערכים תזונתיים בהדסה לאנצ':

ערכים תזונתיים 100 גר' מנה של 4 כפות מדידה 1 כף מדידה
אנרגיה (קק"ל) 465 408 102
חלבון (גר') 11.4 10.1 2.5
פחמימות (גר') 66.7 59.0 15.0
שומן (גר') 17.0 15.0 3.7
מתוכו רווי (גר') 1.3
סיבים (גר') 4.1
כולסטרול (מ"ג) 0
זרחן (מ"ג) 22
אשלגן (מ"ג) 147
נתרן (מ"ג) 172

רכיבים: מלטודקסטרין, שמן קנולה מזוכך, חלבון ביצה, עמילן מעובד, סיבים תזונתיים.

מוצרים נוספים:

גלילה לראש העמוד