לקטו-שייק 1 ק"ג - Lacto Shake

119.00

משלוח חינם בהזמנת 4 אריזות ומעלה
זמן אספקה: 5 ימי עסקים

בחרו טעם:

נקה

מידע נוסף

מוצר עתיר קלוריות וחלבון. מתאים במקרים בהם דרושה העשרה של קלוריות וחלבון ללא לקטוז. מכיל חלבון ביצה. פרווה.

רכיבי תזונה עיקריים בלקטו-שייק ללא לקטוז:
חלבון ביצה – מכיל את כל חומצות האמינו שהגוף צריך ובינהן את חומצות האמינו החיוניות שהגוף אינו יכול לסנתז באופן עצמאי. בנוסף, היחס בין חומצות האמינו בחלבון ביצה מאפשר ספיגה מירבית וניצול מירבי לבניית חלבונים בגוף. חלבון ביצה בעל ערך ביולוגי 100. 1

שמן קנולה – מכיל כמות גדולה יחסית של שומן חד בלתי רווי (אומגה 3) אשר מסייע בהפחתת רמת הכולסטרול וטריגליצרידים בדם, ומקטין חימצון של כולסטרול LDL.י 2,3

פרוקטוז – מונוסכריד בעל אינדקס גליקמי של 19 בממוצע. לכן, רמת הסוכר בדם עולה באופן מתון יותר כאשר המזונות מכילים פרוקטוז בהשוואה למזונות המכילים סוכרוז או גלוקוז. 4,5

תכונות ויתרונות לקטו-שייק ללא לקטוז: 
• מנה של 4 כפות מדידה של אבקת לקטו-שייק ללא לקטוז מספקת 507 קק"ל וכ-9 גר' חלבון.
• מגוון טעמים: וניל, שוקו, קפה, תות, בננה, נייטרלי.
• ניתן להכין מהאבקה שייק מועשר או לשלב את האבקה בתוך מזונות שונים (כגון: דייסה, מיץ, רסק פירות וכו').
• משווק באריזות של 1 ק"ג
• בכשרות בד"צ
• פרווה

אופן ההכנה: 
1) להכנת שייק מועשר: יש להוסיף כוס מים (200 מ"ל) ל-4 כפות מדידה של אבקה, לערבב היטב ולהגיש.
2) תוספת למזון: ניתן להוסיף 1-4 כפות מדידה של לקטו-שייק ללא לקטוז (בהתאם לגודל המנה) למגוון מאכלים, כגון: דייסה, מיץ, רסק פירות ועוד (ראו מתכונים).
ניתן להגיש את המוצר לקטו-שייק ללא לקטוז כתוספת לארוחה או כארוחת ביניים.

איזכורים:  
1) L.K. Mahan, S Escott-stump 2004. 11th ed. Krause's Food, Nutrition and Diet therapy. Nutrition basics. p 62-68. Elsevier (USA)
2) L.K. Mahan, S Escott-stump 2004. 11th ed. Krause's Food, Nutrition and Diet therapy. Appendix 46. p 1245. Elsevier (USA)
3) Hu FB et al. Types of dietary fat and risk of coronary heart disease: a critical review. J Am Coll Nutr. 2001; vol. 20; No. 1: 5-19 –
4) L.K. Mahan, S Escott-stump 2004. 11th ed. Krause's Food, Nutrition and Diet therapy. Nutrition Basics; Appendix 54. p 1271 Elsevier (USA).
5) Commision regulation (EU) No 5536/2013, 11 june 2013, Amending regulation (EU) No 432/2012 establishing a list of permitted health claims made on foods other than those referring to the regulation of disease risk and to children's development and health; Official Journal of the European Union

 טבלת ערכים תזונתיים בלקטו-שייק ללא לקטוז בטעם וניל:

ערכים תזונתיים100 גר'מנה של 4 כפות מדידה1 כף מדידה
אנרגיה (קק"ל)507448112
חלבון (גר')9.58.42.1
פחמימות (גר')61.454.013.5
שומן (גר')24.922.05.5
מתוכו רווי (גר')1.9
סיבים (גר')0.1
כולסטרול (מ"ג)0
זרחן (מ"ג)18
אשלגן (מ"ג)122
נתרן (מ"ג)141

רכיבים: מלטודקסטרין, שמן קנולה מזוכך, פרוקטוז, חלבון ביצה, חומרים מסמיכים: (עמילן מעובד, קסאנטאן וגואר גאם), חומרי טעם וריח.

אלרגנים: מכיל ביצים. (עלול להכיל: חלב, סויה, סולת _חיטה – גלוטן), בוטנים, שומשום).

מוצרים נוספים: