לקטו-שייק 1 ק”ג – Lacto Shake – האתר הרשמי

121.00

משלוח בהנחה בהזמנת 4 אריזות ומעלה
למעט יישובים חריגים. אם כתובת המשלוח
מעבר לקו הירוק או ביישובים מרוחקים
יש לתאם משלוח טלפונית
זמן אספקה: 5 ימי עסקים

בחרו טעם:

מוצר עתיר קלוריות וחלבון. מתאים במקרים בהם דרושה העשרה של קלוריות וחלבון ללא לקטוז. מכיל חלבון ביצה. פרווה.

רכיבי תזונה עיקריים בלקטו-שייק:
חלבון ביצה – מכיל את כל חומצות האמינו שהגוף צריך ובינהן את חומצות האמינו החיוניות שהגוף אינו יכול לסנתז באופן עצמאי. בנוסף, היחס בין חומצות האמינו בחלבון ביצה מאפשר ספיגה מירבית וניצול מירבי לבניית חלבונים בגוף. חלבון ביצה בעל ערך ביולוגי 100. 1

שמן קנולה – מכיל כמות גדולה יחסית של שומן חד בלתי רווי (אומגה 3) אשר מסייע בהפחתת רמת הכולסטרול וטריגליצרידים בדם, ומקטין חימצון של כולסטרול LDL.י 2,3

פרוקטוז – מונוסכריד בעל אינדקס גליקמי של 19 בממוצע. לכן, רמת הסוכר בדם עולה באופן מתון יותר כאשר המזונות מכילים פרוקטוז בהשוואה למזונות המכילים סוכרוז או גלוקוז. 4,5

תכונות ויתרונות לקטו-שייק: 
• מנה של 4 כפות מדידה של אבקת לקטו-שייק מספקת 442 קק”ל וכ-8.1 גר’ חלבון.
• מגוון טעמים: וניל, שוקו, נייטרלי.
• ניתן להכין מהאבקה שייק מועשר או לשלב את האבקה בתוך מזונות שונים (כגון: דייסה, מיץ, רסק פירות וכו’).
• משווק באריזות של 1 ק”ג
• בכשרות בד”צ
• פרווה

אופן ההכנה: 
1) להכנת שייק מועשר: יש להוסיף כוס מים / כוס משקה סויה (200 מ”ל) ל-4 כפות מדידה של אבקה, לערבב היטב ולהגיש.
2) תוספת למזון: ניתן להוסיף 1-4 כפות מדידה של לקטו-שייק (בהתאם לגודל המנה) למגוון מאכלים, כגון: דייסה, מיץ, רסק פירות ועוד (ראו מתכונים).
ניתן להגיש את המוצר לקטו-שייק כתוספת לארוחה או כארוחת ביניים.

איזכורים:  
1) L.K. Mahan, S Escott-stump 2004. 11th ed. Krause’s Food, Nutrition and Diet therapy. Nutrition basics. p 62-68. Elsevier (USA)
2) L.K. Mahan, S Escott-stump 2004. 11th ed. Krause’s Food, Nutrition and Diet therapy. Appendix 46. p 1245. Elsevier (USA)
3) Hu FB et al. Types of dietary fat and risk of coronary heart disease: a critical review. J Am Coll Nutr. 2001; vol. 20; No. 1: 5-19 –
4) L.K. Mahan, S Escott-stump 2004. 11th ed. Krause’s Food, Nutrition and Diet therapy. Nutrition Basics; Appendix 54. p 1271 Elsevier (USA).
5) Commision regulation (EU) No 5536/2013, 11 june 2013, Amending regulation (EU) No 432/2012 establishing a list of permitted health claims made on foods other than those referring to the regulation of disease risk and to children’s development and health; Official Journal of the European Union

 טבלת ערכים תזונתיים בלקטו-שייק בטעם וניל:

ערכים תזונתיים 100 גר’ 88 גר’ (כ-4 כפות מדידה) 22 גר’ (כ-1 כף מדידה)
אנרגיה (קלוריות) 503 442 111
חלבונים (גר’) 9.2 8.1 2.0
סך פחמימות (גר’) 62.7 55.2 13.8
מתוכן סוכרים (גר’) 23.0
סך שומנים (גר’) 23.9 21.0 5.3
ח. שומן רוויות (גר’) 1.6
סיבים (גר’) 0
כולסטרול (מ”ג) 0
זרחן (מ”ג) 9
אשלגן (מ”ג) 115
נתרן (מ”ג) 143

רכיבים: מלטודקסטרין, שמן קנולה מזוכך, פרוקטוז, חלבון ביצה, מסמיכים (עמילן מעובד, קסנטן גאם, גואר גאם), חומרי טעם וריח.

אלרגנים: מכיל ביצים. עלול להכיל: חלב, סויה, גלוטן (חיטה) שומשום.

מוצרים נוספים:

גלילה לראש העמוד

לקוחות יקרים,

לקוחות יקרים בעקבות המצב הביטחוני יש עיכובים בהפצות. אנו וחברות ההפצה עושים כמיטב יכולתנו לספק את הזמנותיכם.
שולחים חיזוק לכלל לקוחותינו ובשורות טובות, צוות הדסה