פרווה שייק 1 ק"ג - Parve Shake

119.00

משלוח חינם בהזמנת 4 אריזות ומעלה
למעט יישובים חריגים
אם כתובת המשלוח מעבר לקו הירוק או באילת,
יש לתאם משלוח טלפונית
זמן אספקה: 5 ימי עסקים

בחרו טעם:

נקה

אבקה להכנת משקה פרווה מועשר. מתאים במקרים בהם נדרשת תוספת קלוריות וחלבון.

רכיבי תזונה עיקריים בפרווה שייק:
חלבון סויה – חלבון סויה הינו חלבון צמחי איכותי, בעל השפעות מיטיבות על בריאות מערכת הלב וכלי הדם, ע"י הפחתת רמות כולסטרול, במסגרת תזונה דלת שומנים וכולסטרול. 1

שמן קנולה – מכיל כמות גדולה יחסית של שומן חד בלתי רווי (אומגה 3) אשר מסייע בהפחתת רמת הכולסטרול וטריגליצרידים בדם, ומקטין חימצון של כולסטרול LDL.י 2,3

פרוקטוז – מונוסכריד בעל אינדקס גליקמי של 19 בממוצע. לכן, רמת הסוכר בדם עולה באופן מתון יותר כאשר המזונות מכילים פרוקטוז בהשוואה למזונות המכילים סוכרוז או גלוקוז. 4,5

תכונות ויתרונות פרווה שייק:
• מנה של 4 כפות מדידה של אבקת פרווה שייק מספקת 438 קק"ל וכ-10.6 גר' חלבון.
• מגוון טעמים: וניל, שוקו, נייטרלי.
• ניתן להכין מהאבקה שייק מועשר או לשלב את האבקה בתוך מזונות שונים (כגון: דייסה, מיץ, רסק פירות וכו').
• משווק באריזות של 1 ק"ג
• בכשרות בד"צ
• פרווה

אופן ההכנה:
1) להכנת שייק מועשר: יש להוסיף כוס מים או חלב סויה (200 מ"ל) ל-4 כפות מדידה של אבקה, לערבב היטב ולהגיש.
2) תוספת למזון: ניתן להוסיף 1-4 כפות מדידה של פרווה שייק (בהתאם לגודל המנה) למגוון מאכלים, כגון: דייסה, מיץ, רסק פירות ועוד (ראו מתכונים).
ניתן להגיש את המוצר פרווה שייק כתוספת לארוחה או כארוחת ביניים.

איזכורים: 
1) http://www.mnsoybean.org/soy/FactSheets/16.cfm.
2) L.K. Mahan, S Escott-stump 2004. 11th ed. Krause's Food, Nutrition and Diet therapy. Appendix 46. p 1245. Elsevier (USA)
3) Hu FB et al. Types of dietary fat and risk of coronary heart disease: a critical review. J Am Coll Nutr. 2001; vol. 20; No. 1: 5-19
4) L.K. Mahan, S Escott-stump 2004. 11th ed. Krause's Food, Nutrition and Diet therapy. Nutrition Basics; Appendix 54. p 1271 Elsevier (USA).
5) Commision regulation (EU) No 5536/2013, 11 june 2013, Amending regulation (EU) No 432/2012 establishing a list of permitted health claims made on foods other than those referring to the regulation of disease risk and to children's development and health; Official Journal of the European Union.

 טבלת ערכים תזונתיים בפרווה שייק בטעם וניל:

ערכים תזונתיים 100 גר' 88 גר' (כ-4 כפות מדידה) 22 גר' (כ-1 כף מדידה)
אנרגיה (קלוריות) 497 438 109
חלבונים (גר') 12.0 10.6 2.6
פחמימות (גר') 61.0 53.7 13.4
מתוכן סוכרים (גר') 20.7
סך שומנים (גר') 22.8 20.1 5.0
ח. שומן רוויות (גר')  1.5
סיבים (גר') 0.3
כולסטרול (מ"ג) 0
זרחן (מ"ג) 104
אשלגן (מ"ג) 54
נתרן (מ"ג) 235

רכיבים: מלטודקסטרין, שמן קנולה מזוכך, פרוקטוז, חלבון סויה, מסמיך (עמילן מעובד), חומרי טעם וריח.

אלרגנים: מכיל סויה. עלול להכיל: חלב, ביצים, גלוטן (חיטה), שומשום.

מוצרים נוספים:

גלילה לראש העמוד