פודימיקס 475 – Puddimix 475 – האתר הרשמי

93.00121.00

משלוח בהנחה בהזמנת 4 אריזות ומעלה
למעט יישובים חריגים. אם כתובת המשלוח
מעבר לקו הירוק או ביישובים מרוחקים
יש לתאם משלוח טלפונית
זמן אספקה: 5 ימי עסקים

בחרו טעם:

ניתן להשיג גם בקופ”ח:

אבקה להכנת מעדן מועשר על בסיס מים או חלב. מתאים במקרים בהם דרושה העשרת קלוריות וחלבון דלת אלקטרוליטים ומוגבלת בנוזלים. מתאים גם במצבים של הפרעות בליעה.

רכיבי תזונה עיקריים בפודימיקס 475:
חלבון מי גבינה Whey Protein – מכיל מספר רב של חומצות אמינו חיוניות, בינהן חומצות אמינו מסועפות שרשרת (BCAA) אשר מספקות אנרגיה זמינה לשריר ומהוות גורם חשוב בחידוש רקמות. חלבון מי גבינה מכיל ריכוז גבוה של חומצות אמינו ציסטאין ומתיונין אשר משפרות את ההגנה הטבעית ע”י הפיכה לגלוטטיון שהינו נוגד חימצון טבעי. חלבון מי גבינה בעל ערך ביולוגי 104. 1,2

שמן קנולה – מכיל כמות גדולה יחסית של שומן חד בלתי רווי (אומגה 3) אשר מסייע בהפחתת רמת הכולסטרול וטריגליצרידים בדם, ומקטין חימצון של כולסטרול LDL.י 3,4

פרוקטוז – מונוסכריד בעל אינדקס גליקמי של 19 בממוצע. לכן, רמת הסוכר בדם עולה באופן מתון יותר כאשר המזונות מכילים פרוקטוז בהשוואה למזונות המכילים סוכרוז או גלוקוז. 5,6

תכונות ויתרונות פודימיקס 475:
• מנה של 3 כפות מדידה גדושות ודחוסות של אבקת פודימיקס 475 מספקת 475 קק”ל וכ-16.5 גר’ חלבון.
• מגוון טעמים: וניל, שוקו, קפה, תות, בננה.
• הכנת המוצר היא על בסיס מים בלבד.
• משווק באריזות של 1 ק”ג
• בכשרות בד”צ
• חלבי – חלב ישראל

אופן ההכנה:
יש להוסיף 1/2 כוס מים (100 מ”ל) ל-3 כפות מדידה של אבקת פודימיקס 475, לערבב היטב ולהגיש.
ניתן להגיש את המוצר פודימיקס 475 כתוספת לארוחה חלבית או כארוחת ביניים.

איזכורים: 
1) Marshall K. Therapeutic applications of whey protein. Alter. Med, review. 2004; vol. 9; No. 2: 136-156
2) Jay R., Hoffman & Michael J., Falvo. Protein – which is best? Journal of Sports Science and Medicine (2004), Vol 3, 118-130
3) L.K. Mahan, S Escott-stump 2004. 11th ed. Krause’s Food, Nutrition and Diet therapy. Appendix 46. p 1245. Elsevier (USA)
4) Hu FB et al. Types of dietary fat and risk of coronary heart disease: a critical review. J Am Coll Nutr. 2001; vol. 20; No. 1: 5-19
5) L.K. Mahan, S Escott-stump 2004. 11th ed. Krause’s Food, Nutrition and Diet therapy. Nutrition Basics; Appendix 54. p 1271 Elsevier (USA).
6) Commision regulation (EU) No 5536/2013, 11 june 2013, Amending regulation (EU) No 432/2012 establishing a list of permitted health claims made on foods other than those referring to the regulation of disease risk and to children’s development and health; Official Journal of the European Union

 טבלת ערכים תזונתיים בפודימיקס 475 בטעם וניל:

ערכים תזונתיים 100 גר’ 84 גר’ (כ-3 כפות מדידה)
אנרגיה (קלוריות) 565 475
חלבונים (גר’) 19.6 16.5
סך פחמימות (גר’) 39.3 33.0
מתוכן סוכרים (גר’) 19.1
סך שומנים (גר’) 36.2 30.4
ח.שומן רוויות (גר’) 3.0
סיבים (גר’) 5.3
כולסטרול (מ”ג) 49
זרחן (מ”ג) 102
אשלגן (מ”ג) 173
נתרן (מ”ג) 80

רכיבים: שמן קנולה מזוכך, חלבון מי גבינה, מסמיכים (עמילן מעובד, קסנטן גאם, גואר גאם), פרוקטוז, סיבים תזונתיים, חומרי טעם וריח.

אלרגנים: מכיל חלב. עלול להכיל: ביצים, סויה, גלוטן (חיטה), שומשום.

מוצרים נוספים:

גלילה לראש העמוד

לקוחות יקרים,

לקוחות יקרים בעקבות המצב הביטחוני יש עיכובים בהפצות. אנו וחברות ההפצה עושים כמיטב יכולתנו לספק את הזמנותיכם.
שולחים חיזוק לכלל לקוחותינו ובשורות טובות, צוות הדסה