ספגטי מועשר

חומרים ל-6 מנות:

  • 1/2 חבילת ספגטי (250 גר’)
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 1 קופסת רסק עגבניות גדולה (200 גר’)
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כוס מים
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 12 כפות מדידה* של אבקת הדסה לאנצ’

* (למוצר מצורפת כף מדידה)

אופן ההכנה:
ספגטי: לבשל את הספגטי על פי ההוראות שעל האריזה.
רוטב: לטגן את הבצל עם שמן הזית; להוסיף מים, רסק עגבניות, תבלינים; להביא לרתיחה ולבשל כ-10 דקות נוספות.
לאחר הכנת הרוטב, יש לערבב בתוכו את אבקת ההדסה לאנצ’ עד להמסה מלאה, לשפוך את הרוטב על הספגטי ולהגיש.

אפשרות נוספת: לערבב 2 כפות מדידה של אבקת הדסה לאנצ’ בתוך רוטב של מנה אחת ולהגיש.

גלילה לראש העמוד

לקוחות יקרים,

לקוחות יקרים בעקבות המצב הביטחוני יש עיכובים בהפצות. אנו וחברות ההפצה עושים כמיטב יכולתנו לספק את הזמנותיכם.
שולחים חיזוק לכלל לקוחותינו ובשורות טובות, צוות הדסה