ספגטי מועשר

חומרים ל-6 מנות:

  • 1/2 חבילת ספגטי (250 גר')
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 1 קופסת רסק עגבניות גדולה (200 גר')
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כוס מים
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 12 כפות מדידה* של אבקת הדסה לאנצ'

* (למוצר מצורפת כף מדידה)

אופן ההכנה:
ספגטי: לבשל את הספגטי על פי ההוראות שעל האריזה.
רוטב: לטגן את הבצל עם שמן הזית; להוסיף מים, רסק עגבניות, תבלינים; להביא לרתיחה ולבשל כ-10 דקות נוספות.
לאחר הכנת הרוטב, יש לערבב בתוכו את אבקת ההדסה לאנצ' עד להמסה מלאה, לשפוך את הרוטב על הספגטי ולהגיש.

אפשרות נוספת: לערבב 2 כפות מדידה של אבקת הדסה לאנצ' בתוך רוטב של מנה אחת ולהגיש.

הדסה ביימל רוקחות וטבע בע"מ

טלפון

04-8583366

04-8583366

דוא"ל

info@hadassa.co.il

info@hadassa.co.il

כתובת

רחוב מוצקין 17, ת.ד. 2020, טירת כרמל

רחוב מוצקין 17, ת.ד. 2020, טירת כרמל

"Pro Up - טעים לגדול איתו"

לפרטים נוספים חייגו  04-8583366

לפרטים נוספים חייגו:

או מלאו פרטיכם בטופס ונחזור אליכם בהקדם

@ 2019 כל הזכויות שמורות להדסה ביימל רוקחות וטבע

Site built by Smart-web Smart-web.co.il
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן