ספגטי מועשר

חומרים ל-6 מנות:

  • 1/2 חבילת ספגטי (250 גר')
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 1 קופסת רסק עגבניות גדולה (200 גר')
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כוס מים
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 12 כפות מדידה* של אבקת הדסה לאנצ'

* (למוצר מצורפת כף מדידה)

אופן ההכנה:
ספגטי: לבשל את הספגטי על פי ההוראות שעל האריזה.
רוטב: לטגן את הבצל עם שמן הזית; להוסיף מים, רסק עגבניות, תבלינים; להביא לרתיחה ולבשל כ-10 דקות נוספות.
לאחר הכנת הרוטב, יש לערבב בתוכו את אבקת ההדסה לאנצ' עד להמסה מלאה, לשפוך את הרוטב על הספגטי ולהגיש.

אפשרות נוספת: לערבב 2 כפות מדידה של אבקת הדסה לאנצ' בתוך רוטב של מנה אחת ולהגיש.

גלילה לראש העמוד