חומרים ל-6 מנות:
- 1/2 חבילת ספגטי (250 גר’)
- 1 בצל בינוני קצוץ
- 1 קופסת רסק עגבניות גדולה (200 גר’)
- 2 כפות שמן זית
- 1 כוס מים
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 12 כפות מדידה* של אבקת הדסה לאנצ’
* (למוצר מצורפת כף מדידה)
אופן ההכנה:
ספגטי: לבשל את הספגטי על פי ההוראות שעל האריזה.
רוטב: לטגן את הבצל עם שמן הזית; להוסיף מים, רסק עגבניות, תבלינים; להביא לרתיחה ולבשל כ-10 דקות נוספות.
לאחר הכנת הרוטב, יש לערבב בתוכו את אבקת ההדסה לאנצ’ עד להמסה מלאה, לשפוך את הרוטב על הספגטי ולהגיש.
אפשרות נוספת: לערבב 2 כפות מדידה של אבקת הדסה לאנצ’ בתוך רוטב של מנה אחת ולהגיש.