חומרים ל 10 מנות:
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1/3 כוס שמן
- 1 אבקת אפייה
- 1 כוס קמח
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כוס מים רותחים
- 1/2 כוס חלב 3%
- 10 כפות מדידה* של אבקת הדסה שייק, מומלץ בטעם וניל, שוקו, קפה או נייטרלי
* (למוצר מצורפת כף מדידה)
המתכון מתאים ל-10 מנות, כאשר כל מנה (פרוסה) מכילה כף מדידה אחת של אבקת הדסה שייק.
אופן ההכנה:
לערבב את אבקת ההדסה שייק בתוך התערובת של העוגה, לשפוך לתבנית בגודל 20X50 ס”מ ולאפות בתנור בחום 180°C במשך כ-45 דקות.
ניתן להשתמש גם במוצרים הבאים במתכון:
הדסה שייק, מילשייק, הדסה שייק 0% לקטוז, הדסה שייק 0% חלבון, פרווה שייק, הדסה שייק 1% שומן, חלבון מי גבינה של הדסה Hadassa Whey