פירה מועשר

חומרים:

  • 1 כוס פירה (כ-215 גר’)
  • 2 כפות מדידה* של אבקת הדסה לאנצ’

* (למוצר מצורפת כף מדידה)

אופן ההכנה:

לערבב את אבקת ההדסה לאנצ’ בתוך הפירה כשהוא חם עד להמסת כל האבקה ולהגיש.

משקל מנה סופי: כ-255 גר

גלילה לראש העמוד

לקוחות יקרים,

לקוחות יקרים בעקבות המצב הביטחוני יש עיכובים בהפצות. אנו וחברות ההפצה עושים כמיטב יכולתנו לספק את הזמנותיכם.
שולחים חיזוק לכלל לקוחותינו ובשורות טובות, צוות הדסה