חומרים ל-8 מנות (16 קציצות):
-
- 1/2 ק”ג בשר טחון
- 1 בצל קצוץ
- 2 ביצים
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- 1 כפית מלח
- פלפל לפי הטעם
- 4 כפות שמן לטיגון
- 8 כפות מדידה* של אבקת הדסה לאנצ’
* (למוצר מצורפת כף מדידה)
אופן ההכנה:
לערבב את כל הרכיבים לתערובת אחת ולהוסיף את אבקת ההדסה לאנצ’.
ליצור קציצות בגודל בינוני (כ-60 גר’ לקציצה); לבשל ברוטב או לטגן.
משקל מנה סופי: כ-120 גר’ (2 קציצות) המכילות כף מדידה אחת של אבקת הדסה לאנצ’.
אפשרות להעשרה נוספת: ניתן לערבב את אבקת ההדסה לאנצ’ בתוך הרוטב של התבשיל.