קציצות מועשרות

חומרים ל-8 מנות (16 קציצות):

    • 1/2 ק”ג בשר טחון
    • 1 בצל קצוץ
    • 2 ביצים
    • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
    • 1 כפית מלח
    • פלפל לפי הטעם
    • 4 כפות שמן לטיגון
    • 8 כפות מדידה* של אבקת הדסה לאנצ’

* (למוצר מצורפת כף מדידה)

אופן ההכנה:
לערבב את כל הרכיבים לתערובת אחת ולהוסיף את אבקת ההדסה לאנצ’.
ליצור קציצות בגודל בינוני (כ-60 גר’ לקציצה); לבשל ברוטב או לטגן.

משקל מנה סופי: כ-120 גר’ (2 קציצות) המכילות כף מדידה אחת של אבקת הדסה לאנצ’.

אפשרות להעשרה נוספת: ניתן לערבב את אבקת ההדסה לאנצ’ בתוך הרוטב של התבשיל.

גלילה לראש העמוד

לקוחות יקרים,

עיזרו לנו להשתפר עבורכם!

אנו פונים אליכם כדי לדעת מה אתם חושבים שעלינו לעשות כדי לשפר את השירותים שלנו