קציצות מועשרות

חומרים ל-8 מנות (16 קציצות):

    • 1/2 ק"ג בשר טחון
    • 1 בצל קצוץ
    • 2 ביצים
    • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
    • 1 כפית מלח
    • פלפל לפי הטעם
    • 4 כפות שמן לטיגון
    • 8 כפות מדידה* של אבקת הדסה לאנצ'

* (למוצר מצורפת כף מדידה)

אופן ההכנה:
לערבב את כל הרכיבים לתערובת אחת ולהוסיף את אבקת ההדסה לאנצ'.
ליצור קציצות בגודל בינוני (כ-60 גר' לקציצה); לבשל ברוטב או לטגן.

משקל מנה סופי: כ-120 גר' (2 קציצות) המכילות כף מדידה אחת של אבקת הדסה לאנצ'.

אפשרות להעשרה נוספת: ניתן לערבב את אבקת ההדסה לאנצ' בתוך הרוטב של התבשיל.

גלילה לראש העמוד